BLAUPUNKT ELECTRIC SCOOTER

699,00 €
BLAUPUNKT Electric Scooter ESC910.2
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Το ηλεκτρικό σκούτερ ESC910.2 της Blaupunkt με διάμετρο τροχού 10" διαθέτει κινητήρα 350W, 3 επίπεδα ταχύτητας, Cruise Control, Οθόνη LCD, Φώτα LED, φρένο με E-ABS, προειδοποιητικό κουδούνι και μπορεί να διανύσει απόσταση έως και 40 Km  η οποία μπορει να διπλασιαστεί με την αντικατάσταση ανταλλάκτικής μπαταρίας  ACE910.2.
Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ είναι ένα πραγματικό χτύπημα, και εξακολουθεί να κερδίζει δημοτικότητα. Χάρη σε αυτό το όχημα, μπορείτε γρήγορα να φτάσετε στη δουλειά, στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο – χωρίς  περισσότερες  εμπλοκές κυκλοφορίας ή να πιέσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς! Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να το διπλώσετε και να το συσκευάσετε στον κορμό του αυτοκινήτου σας ή να το πάρετε σε λεωφορείο ή τραμ. Οι άνθρωποι εκτιμούν επίσης τα ηλεκτρικά σκούτερ επειδή είναι οικολογικά  οχήματα - δεν εκπέμπουν καμινάδες  καυσαερίων και ως εκ τούτου δεν μολύνουν το περιβάλλον. Παράγουν επίσης χαμηλό λειτουργικό κόστος.  
  Το ESC910.2, λόγω της εξαιρετικά μεγάλης απόστασης  που μπορεί να καλύψει, σας επιτρέπει να κινηθείτε γρήγορα και με ασφάλεια, ακόμα και σε προορισμό μακριά από το σπίτι ή την εργασία σας.   Ο κινητήρας των 350 Watt προσφέρει κορυφαία ταχύτητα 25 km / h, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί με ρύθμιση ταχύτητας σε τρεις βαθμίδες (3 ταχύτητες). Έτσι, οι χρήστες δεν μπορούν μόνο να αποφασίσουν για την ταχύτητα ταξιδιού τους, αλλά μπορούν επίσης να την προσαρμόσουν στην ηλικία και τις δεξιότητές τους, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς. Η εμβέλεια του ESC910.2 επηρεάζεται  από το βάρος του αναβάτη, τον τύπο της επιφάνειας στην οποία κινείται, τη θερμοκρασία  περιβάλλοντος, ακόμα και τον άνεμο.  
  Το ηλεκτρικό σκούτερ ESC910.2 είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας  10 Ah, η οποία διευκολύνει την οδήγηση μέχρι και 40 χλμ. Αυτή η απόσταση, όπως  και η ταχύτητα, επηρεάζεται από πολλούς  παράγοντες :ανάλογα με το φορτίο, τον τύπο επιφάνειας στην οποία  ταξιδεύει ο χρήστης , τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, την ταχύτητα ,την συχνή εναλλαγή χρήσης γκαζιού και φρένου και την προβλεπόμενη πίεση ελαστικών. Ωστόσο, μπορεί να διπλασιαστεί αντικαθιστώντας την μπαταρία με τις ανταλλακτική μπαταρία, οι οποία  είναι διαθέσιμη με  το σύμβολο ACE910.2. Η μπαταρία είναι τοποθετημένη σε ειδικό άνοιγμα που βρίσκεται στο κάθετο στέλεχος διεύθυνσης. Η αντικατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη και μπορεί να φορτιστεί είτε όταν τοποθετηθεί στο σκούτερ είτε ξεχωριστά μετά την αφαίρεση, καθώς διαθέτει μια ανεξάρτητη πρίζα φόρτισης. Ο χρόνος που απαιτείται για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας είναι περίπου 5 ώρες.   Tα ελαστικά  10“ του ESC910.2 παρέχουν υψηλό επίπεδο άνεσης οδήγησης και διευκολύνουν την κίνηση σε μεγάλη ποικιλία επιφανειών. Χάρη στη λειτουργία απορρόφησης κραδασμών, το σκούτερ ESC910.2 μπορεί εύκολα να οδηγηθεί σε πεζοδρόμια και άσφαλτο, καθώς και σε χωματόδρομους και σε δρόμους  χαλίκια. Οι τροχοί 10“ παρέχουν επίσης μια καλή απόσταση μεταξύ του οχήματος και της επιφάνειας, γεγονός που εξασφαλίζει ότι ακόμα και η οδήγηση πέρα ​​από τα κράσπεδα δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.  
  Η άνεση οδήγησης  βελτιώνεται  περαιτέρω  από το τιμόνι με ελαστικές  χειρολαβές, ενώ  η ευκολία  πρόσβασης στο κουμπί επιτάχυνσης και στο μοχλό φρένων εγγυάται σίγουρη επιτάχυνση και ασφαλή πέδηση. Μια σαφώς ευανάγνωστη οθόνη LCD δείχνει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, την τρέχουσα ταχύτητα και τη λειτουργία οδήγησης, ενώ το κουδούνι ειδοποιεί τους άλλους χρήστες του δρόμου  που πλησιάζετε. Η εγκατάσταση εμπρός και πίσω  φώτων LED βελτιώνει επίσης την ασφάλεια οδήγησης  και  παρατείνει το οπτικό σας  πεδίο. Επιπλέον, καθιστά το χρήστη του σκούτερ ορατό σε άλλους  λάτρεις της  εξωτερικής  δραστηριότητας.   Το ESC910.2 είναι εξοπλισμένο με λειτουργία Cruise-Control, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα όταν διατηρείται σταθερή ταχύτητα για τουλάχιστον 6 δευτερόλεπτα. Για να την απενεργοποιήσετε, πατήστε το μοχλό φρένων ή το κουμπί επιτάχυνσης.   Το οπίσθιο δισκόφρενο και το φρένο με το μπροστινό E-ABS, εξασφαλίζουν την αξιοπιστία σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και τη συντομότερη  απόσταση φρεναρίσματος. Όταν το φρένο είναι ενεργοποιημένο, το πίσω  φως αρχίζει να αναβοσβήνει.  
Η ευρεία  πλατφόρμα με αντιολισθητική επίστρωση είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα του ESC910.2. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να διατηρεί μια άνετη θέση οδήγησης. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης του σκούτερ είναι εξαιρετικά απλός, ώστε να μπορείτε εύκολα να το διπλώσετε και να τον πάρετε μαζί σας στο λεωφορείο, το μετρό ή το τραμ. Μια ειδικά σχεδιασμένη κλειδαριά εμποδίζει το αυτοκίνητο να αναδιπλώνεται κατά την οδήγηση.  
  Το ESC910.2 έρχεται με μια τσάντα η οποία είναι στερεωμένη με συνδετήρες  Velcro στο τιμόνι και στον  λαιμό του οχήματος. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από άκαμπτο και ανθεκτικό αφρό EVA, που εξασφαλίζει ότι τα αντικείμενα  μέσα στο σάκο δεν θα υποστούν βλάβη σε περίπτωση    
Τεχνικά δεδομένα • Κινητήρας: 350 W • Αποσπώμενη μπαταρία: 36 V 10 Ah • Μέγιστη ταχύτητα: 25 km / h (τρία επίπεδα ταχύτητας) • Μέγιστη Απόσταση: μέχρι 40 km (ανάλογα με το φορτίο και τον τύπο της επιφάνειας) • Μέγιστο φορτίο: 120 kg • Κλίση Ανάβασης: 15 μοίρες • Λειτουργία Cruise Control • Πίσω φρένο - δίσκος, ενισχυτής (πόδι), E-ABS • 10 "Ελαστικά • LED εμπρός και πίσω φως • Οθόνη LCD που δείχνει την ταχύτητα και την κατάσταση φόρτιση της μπαταρίας • Προειδοποιητικό κουδούνι • Εύκολος μηχανισμός αναδίπλωσης • Μετασχηματιστής εναλλασσόμενου ρεύματος: 42 V 2 A • Χρόνος φόρτισης: περίπου 5 ώρες • Διαστάσεις: 1088 x 461 x 420/1176 mm (διπλωμένο / ξετυλιγμένο) • Καθαρό βάρος: 15 kg • Περιλαμβάνεται η τσάντα  ACE800 • Προαιρετική εφεδρική μπαταρία ACE910.2
BLAUPUNKT
15-ESC910.2

Εγχειρίδια

ean13
5901750504822